Coaching si training

In programele de Coaching, reprezentam pentru clientii nostri partenerul cel mai potrivit pentru a-i fi adresate intrebari, pentru a-i fi explicate strategii sau alegeri. Suntem o oglinda care nu numai reflecta, dar si radiografiaza, dezvoltam 'un parteneriat care accelereaza ritmul de invatare al clientului, performanta si progresul acestuia pe plan personal si profesional.

 

Prin programele noastre de Training efectuate in parteneriat cu una din cele mai importante firme de training din Romania, Humaninvest, oferim clientilor nostri informatia in forma, calitatea si cantitatea dorita la un pret onest. Asiguram programe de training de Leadership pentru Top si Middle Management cu aplicabilitate directa, de a doua zi, in dezvoltarea companiei. Recomandarile si programele implementate contin “tehnologii de lucru” si metodologii clare, usor de inteles si rapid de pus in practica, iar unghiurile din care construim solutiile dau intotdeauna o perspectiva precisa asupra impactului proiectului in organizatia cu care lucram!

Succesul in implementarea proiectelor, procesele testate, instrumentele cu reputatie folosite, consistenta mesajelor, aduc fiecarei etape a proiectului, de la o prima intalnire pana la intalnirea de evaluare a rezultatelor, o valoare care ii surprinde placut pe cei cu care lucram.