Planuri de afaceri

Planul de afaceri este preconditia necesara pentru succesul oricarei investitii, repezentand prezentarea scrisa a obiectivelor acesteia precum si modul in care se intentioneaza atingerea acestora, resursele folosite etc.

 

Un plan de afaceri este simultan un instrument de vanzari si unul de control.

  • Ca instrument de vanzari, permite atragerea de clienti si finantatori, precum si a altor persoane care pot sprijini dezvoltarea afacerii
  • Ca instrument de control,permite compararea rezultatelor obtinute cu cele prognozate initial, facilitand luarea operativa a unor masuri care sa conduca la imbunatatirea situatiei existente.

Avand in vedere acest caracter dual, planul de afaceri trebuie sa fie un instrument de calitate si functional, ceea ce inseamna ca trebuie sa se bazeze pe informatii relevante si de actualitate.

Adwisers construieste impreuna cu dumneavoastra planuri de afaceri functionale, transparente si complete care sa fie folosite atat ca prezentare in fata organismelor financiare cu care compania colaboreaza, cat si ca instrument de management, ca instrument de management, ca harta a investitiei.