Testimoniale

„Parteneriat, incredere, profesionalism sunt cuvintele care pot descrie cel mai bine colaborarea pe care o am de o perioada rezonabila de timp cu Gabriel.

Relatia parteneriala s-a desfasurat intotdeauna la un ridicat nivel profesional, Gabriel demonstrand de fiecare data ca este un foarte bun "consilier" atat in mediul de business cat si un  prieten adevarat.

Gabi, iti multumesc pentru toate sfaturile si ideile  pe care le-am primit de la tine si sunt convinsa ca vom face o echipa de succes in viitor.”

 

Laura Leanca, Director General, CLARET EURO CREDIT IFN SA

„Fiecare afacere are un ciclu de viata. Daca noi, antreprenorii romani, nu am fost educati sa apelam la sfatul unui consilier financiar inca de la primii pasi, mai tarziu ne dam seama singuri ca avem nevoie de expertiza si obiectivitate. In tot acest timp, insa, facem greseli...iar eu n-as fi crezut ca pot sa fac rau afacerii mele vreodata, insa Gabi mi-a demonstrat in cateva minute cum as fi scapat de unele batai de cap actuale, daca la acea vreme as fi procedat altfel. Ma bucur ca l-am intalnit, am incredere maxima in opinia lui si sunt convinsa ca greselile strategice dpdv financiar sunt de domeniul trecutului”

 

Mihaela Petrovan, More than Pub / BookLand

„Ca orice proprietar de afacere am avut momente cand fluxul de capital mi-a creat probleme. Contabila firmei mi-a recomandat firma ADWISERS care m-a ajutat sa imi rezolv problema. Mi-a placut foarte mult faptul ca nu am avut nimic de facut pentru a obtine finantarea. Adica, da, am furnizat informatiile contabile si am discutat cu firma de consultanta pentru ca aceasta sa-mi inteleaga businessul; insa asta a fost tot. De restul birocratiei pana in momentul cand am semnat contractul de credit s-a ocupat in exclusivitate Ioana Moldovan. M-a scutit de multi nervi si de mult timp pierdut prin birourile institutiilor financiare. Ii multumesc pentru tot efortul depus.”

Ovidiu Olaru, Administrator Edil Contract SRL

„In calitate de Director General al grupului de firme CORATIM - FENEGA, imi exprim aprecierea fata de colaborarea grupului de firme pe care le conduc cu Adwisers - in calitatea lor de consultanti pentru serviciile bancare necesare desfasurarii activitatilor curente.

Am ales sa colaboram firma pe care Ioana o reprezinta datorita profesionalismului de care aceasta a dat dovada de fiecare data si ne-a oferit suportul in alegerea celor mai bune optiuni si solutii pentru solicitarile noastre referitoare la serviciile bancare.

De asemenea mentionez ca, CONSILIUL DE ADMINISTRATIE al grupului CORATIM - FENEGA a apreciat in mod favorabil colaborarea pe care am avut-o compania Adwisers.”

Viorel SERDEAN, Director General Grup CORATIM-FENEGA

„Dl. Cretu este o persoana cu o buna cunoastere si intelegere a pietei financiare, bancare si nebancare din Romania. Un profesionist desavarsit si o persoana cu o conduita morala fara reprosuri.

Colaborarea Extrafinance-Adwisers a fost posibila doar cu asistenta sa si cu siguranta vom mai avea colaborari viitoare.”

 

Stefan Dumitru, Director General Extrafinance IFN

„Ca urmare a participarii in cadrul cursului de Leadership Situational II organizat de HumanInvest/Adwisers pot afirma cu tarie fapul ca am avut de-a face cu profesionisti din domeniu.

Informatille prezentate au fost deosebit de utile si usor de implementat in activitatea curenta a societatii noastre.

Temele, programul si metoda intercativa de lucru, ma fac sa recomand cu incredere cursul mai sus amintit alaturi de trainerul sau, Gabriel Cretu.”

 

Dragos Zavarache,
General Manager Electroprecizia Construct Maintenance S.R.L.