Biografie

Dupa cum spune Simon Sinek intr-o prezentare TED, obiectivul nu este numai acela de a colabora cu oameni care au nevoie de tine, obiectivul este sa colaborezi cu oameni care cred in aceleasi lucruri ca si tine.

"People don't buy WHAT you do, they buy WHY you do it"

Gabriel Cretu este Managing Partner si fondatorul Adwisers, Director General, partener si fondator Adwisers Financial IFN S.A.. El a dobandit capabilitatile, cunostintele si practicile de management pe parcursul carieriei sale care include peste 10 ani in domeniul bancar. Principalele proiecte pe care le mentionam sunt: restructurarea activitatii de retail si corporate a BCR, dezvoltarea OTP Bank (sucursale, canale electronice, imm-uri, private banking), restructurarea si dezvoltarea OTP Broker IFN, dezvoltarea fortei de vanzare a Kiwi Finance, Senior Consultant in echipa IDS Scheer si apoi ZEB in diverse proiecte.

Gabriel Cretu este profesor asociat al ASE Bucuresti, Facultatea de Management si trainer de vanzari si leadership.

Doru Iliescu este Manager Dezvoltare, partener Adwisers si Administrator DSA Group. Experienta Vanzari: 1997- prezent, din 2009- managementul structurilor de vanzari, din 2010- sales/ banking (Coordonare echipa vanzari canal DSA RBRo). In prezent "Network Constructor" - DSA Adwisers. Experienta Training: din 2011- Trainer Regional DSA RBRO/ coordonator al colectivului de redactie al manualelor CF/ CEV DSA RBRO.

Razvan Greciuc este Operational & Risc Manager, partener Adwisers si Administrator DSA Group. A dobandit cunostinte pe parcursul a 6 ani de banking si experienta de management al fortelor de vanzari directe . Experienta vanzari : 2006 - prezent , din 2010 sales/banking (Sales Manager Citibank, Coordonator Vanzari DSA Raiffeisen ).